Lejrskoler

Lejrskolepris
Dage
170,-
2125,-
3175,-
4215,-
5265,-
For yderligere info og priser ring venligst

Kære lejrskoler

Vi har udover prislisten samlet en række praktiske oplysninger her som vi tror, vil hjælpe både jer og os i forbindelse med leje af cykler.

Booking af cykler og spørgsmål vedrørende leje sker telefonisk, da dette letter forretningsgangen. Under bookingen eller senere telefonkorrespondance fastlægges det præcise afhentningstidspunkt. Vi ser meget gerne af det aftalte afhentnigstidspunkt bliver overholdt, da jeres ankomst bliver lagt i forhold til andre aftaler og aktiviteter i forretningen. Hvis det ikke er muligt at overholde mødetidspunktet, bedes de tage telefonisk kontakt. I er en gruppe, og derfor ser vi gerne, at i ankommer samlet, da dette giver os muligheden for at yde den bedst mulige service.

Vi foretrækker at I betaler ved afhentning af cyklerne, da regningen bliver skrevet her. Hvis dette ikke er muligt, kontakt os telefonisk. I kommer til Læsø for at nyde øen, og derfor skal i også lade pumpe og lappegrej blive hjemme. Inkluderet i lejen er nemlig vi-rykker-ud-og-hjælper-jer-service, så ved problemer bare ring.

Vi har mange cykler, men desværre ikke lige så mange hjelme, og vi anbefaler jer derfor selv at medbringe hjelme. Vores medarbejdere, med et indgående kendskab til Læsø, er selvfølgelig behjælpelige med tur-forslag, der tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Skal det være en lille hygge-tur, eller den lange dags-tur, der med sikkerhed for både jer og eleverne til at sove godt?

Tak for lån af jeres tid, og har i yderliggere spørgsmål er i selvfølgelig velkommen til at ringe
Med Venlig Hilsen JARVIS